Kamera telepítés, kamera szerelés

kamera telepítés, kamera szerelés

Kamera telepítés

Kamera rendszert, esetleg riasztót szeretne otthonába, irodájába, vállalkozása telephelyére? Látni és tudni szeretné mi történik az Ön távollétében? Nálunk jó helyen jár!

Cégünk garantált minőségben vállalja IP és CCTV alapú biztonsági megfigyelő rendszerek, valamint riasztórendszerek tervezését, kivitelezését, telepítését.

Amit minden esetben szem előtt tartunk a kamera telepítés során:

Célunk, hogy még a díjmentes felmérés során megtaláljuk és javasoljuk az adott körülményeknek és elvárásoknak megfelelő a kamera telepítés, kamera szerelés szempontjából is javasolható megoldásokat.  Nem szeretnénk senkire ráerőltetni drága és túlméretezett rendszereket, ugyanakkor az olcsó rossz minőségű kamerákat, rögzítőket, kiegészítőket is kiszűrjük, hogy a garanciaidő lejárta után se okozzon állandó fejtörést a kamera rendszer üzemben tartása. Elsősorban tehát a jó ár és érték arányú eszközöket keressük és tartjuk kínálatunkban, hiszen a vevőink akkor elégedettek, ha  számukra elfogadható áru és jó minőségű megoldásokat találunk. Ettől az alapelvtől csak akkor térünk el, ha a megfigyelni kívánt terület speciális eszközöket igényel, vagy megrendelőnk bármilyen okból kifolyólag másképp nem rendelkezik.

Számunkra a legfontosabb a vevők elégedettsége, kérésre minta videókat biztosítunk a kiajánlott kamerák által történt rögzítésekből.

Tisztában vagyunk vele, hogy a legtöbb üzletben, irodában munkaidőben nem végezhető kamera szerelés, hiszen csak egymás munkáját akadályoznánk. Éppen ezért a kamera telepítés időpontját rugalmasan kezeljük, akár hétvégén vagy éjszaka is dolgozunk.

Kamera telepítés, kamera szerelés a mai igényeknek megfelelően

Fontos, hogy vevőink bármikor, bárhonnan láthassák a felszerelt kamerák képeit, ezért a mai technológia vívmányainak segítségével akár laptopon vagy táblagépen, akár okos telefonon elérhetővé tudjuk tenni azokat megfelelő internetkapcsolat segítségével. Az általunk telepített és szerelt összes rendszer rendelkezik távoli elérés funkcióval.

kamera telepítés

kamera szerelés garanciával

A precíz és pontos munkavégzés számunkra követelmény.

A helyszíni felmérés, tanácsadás Budapesten és Pest megyén belül díjmentes, de az ország egész területén dolgozunk, a felmérés díja megrendelés esetén levonható árajánlatunkból.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívjon bennünket bizalommal a 06-30-6020-001-es telefonszámon, vagy keressen bennünket e-mailben: info@megfigyel.hu

Üdvözlettel: a megfigyel.hu csapata