Megfigyelő rendszerek felügyelete és szervíze

A megfigyelő rendszerek hosszú távú működésének alapvető feltétele, hogy azokat nem csak kiépíteni, hanem üzemeltetni is kell!

megfigyelő rendszerek javítása

Bármennyire is törekszünk arra, hogy ismeretünk és tudásunk szerint a lehető legüzembiztosabb megfigyelő rendszerek szerepeljenek csak kínálatunkban, bizonyos időközönként szükségessé válhatnak elengedhetetlen karbantartási munkálatok, megelőzvén a későbbiekben felmerülő problémákat. Ügyfeleinknek ebben is megpróbálunk maximálisan a segítségére lenni, rugalmas karbantartási és üzemeltetési csomagjainkkal, hogy még egy terhet levegyünk a vállukról. A szoftveres problémákat amennyiben mód adódik rá, és a rendszer is engedi, távoli asztal használatával is orvosolni tudjuk, csökkentve ezzel partnereink költségeit. Próbálunk mindeni számára elérhető és megfizethető követési csomagokat összeállítani, figyelembe véve a megfigyelő rendszerek és a hozzá tartozó eszközök karbantartás igényét, tulajdonságait. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek munkánkkal, valamint az általunk kínált megfigyelő rendszerek, kamerák megbízhatóságával egyaránt. Amennyiben inkább új, modernebb rendszert szeretne, aktuális akcióinkért kattintson ide. Igény esetén megvizsgáljuk, hogy a kiépített kábelezés felhasználható-e új megfigyelő rendszer telepítése esetén.

Megfigyelő rendszerek szervíze

Legyen szó általunk kiépített és üzembe helyezett vagy régebbi, mások által, esetlegesen házilag összeállított megfigyelő rendszerekről, cégünk vállalja hiba esetén a felülvizsgálatot, javaslatot tesz a fejlesztési lehetőségekre és szervizeli a meghibásodott részegységeket. Amennyiben problémája van, ne habozzon hívjon bennünket bizalommal.

  • Technikusaink vállalják minden típusú és gyártmányú kamera és rögzítőegység hibakeresését és javítását telephelyünkön.megfigyelő rendszerek, kamerák javítása
  • Telepített kamera megfigyelő rendszerek esetén helyszíni hibakeresést és elhárítást.
  • A kiépített kábelezés felülvizsgálatát, részleges, vagy teljes cseréjét.
  • A csatlakozók felülvizsgálatát, részleges, vagy teljes cseréjét.
  • A javításokhoz szükséges alkatrészek és egységek beszerzését rövid határidővel.
  • A meghibásodott termékek javítás utáni ismételt üzembe helyezését.
  • Amennyiben a hiba nem orvosolható, a szükséges eszközök cseréjét.

Az általunk végzett javításokra, illetve az általunk cserélt egységekre minimálisan három hónap garanciát vállalunk, legyen szó kamerákról, megfigyelő számítógépekről vagy különálló rögzítőegységekről. Amennyiben a javítás új eszközök üzembe helyezésével oldható csak meg, a garanciális idő természetesen a forgalmazott termék gyártó által vállalt teljes garancia idejével egyenlő.

Bővebb tájékoztatásért kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja.

Üdvözlettel: a megfigyel.hu csapata.