Biztonsági kamera, kamera rendszer értékesítés és telepítés

megfigyel.hu - a biztonsági kamerák otthona

megfigyel.hu – a biztonsági kamerák otthona

Új biztonsági kamera rendszert keres? Vagy csak a régi megfigyelő rendszerét szeretné bővíteni? Esetlegesen érdeklik a legújabb IP HD biztonsági kamerák? Nálunk jó helyen jár!

Adott feladatra a legmegfelelőbb eszközt… Ez a filozófiánk, ezért mi mind a három biztonságtechnikában elterjedt kamera rendszer típust értékesítjük, telepítjük és szervizeljük. Ügyfeleinknek díjmentes helyszíni felmérést biztosítunk Budapest és Pest Megye egész területén. Azért tesszük ezt, hogy pontos képet kaphassunk az elvárásokról, a megfigyelő rendszer telepítésének helyszíni adottságairól, és a biztonsági kamerák elhelyezésének lehetőségeiről. Ezért tudjuk mindig pontosan javasolni a legtökéletesebb megoldást, valamint kérésére költségre optimalizáltat is.

Analóg biztonsági kamerák, cseréje HD kamera rendszerre.

A hagyományos értelemben vett analóg biztonsági kamera ideje már lejárt. Elmondhatjuk, hogy nem teljesíti már a mai kor elvárásait. Mégis rengeteg rendszer üzemel belőle még hazánkban is. Miért is érdemes váltani?  A maximális D1 720X576 -os felbontás miatt már nem megfelelően részletgazdagon kapjuk vissza a képet, így sokszor pont a lényeg marad láthatatlan. Bizonyára már Ön is látott hasonló analóg megfigyelő rendszer segítségével rögzített felvételeket. Egy arc nem megfelelő fényviszonyok esetében már öt méterről is kivehetetlen. Miért bízná értékeit ilyen minőségű rendszerre? Az átállás történhet akár a kábelezés cseréje nélkül is köszönhetően a mai HD-SDI és Turbo HD technológiáknak. A különbségről pedig győződjön meg saját szemével:

megfigyelő kamerák

analóg és HD különbsége

Figyelje állandó biztonsági kamera rendszer akcióinkat. Kínálatunkat úgy állítjuk össze, hogy kiszűrjük a rossz minőségű akár olcsóbb akár drágább termékeket, így Ön egy olyan kamerát vagy kamera rendszert vásárolhasson tőlünk, ami hosszú távon kielégíti igényeit, megbízható és valós segítséget nyújt probléma esetén, vagy akár a mindennapokban is. Amennyiben a kamera rendszert telepítéssel rendeli meg, bővebb információkat a kamera szerelés feltételeiről itt talál.

Garantáljuk, hogy velünk nem jár rosszul. Gyakorlott csapatunk megkeresi önnek a lehető legjobb vagy igény szerint a legolcsóbb, mégis igényes megoldást, legyen szó lakás, családi ház, iroda, üzlet, vagy akár ipari terület számára javasolt biztonsági kamera rendszerről. Tegyen próbára bennünket! Kül és beltéri kameráink kiállják az idők próbáját is. Mi megtervezzük, beszerezzük, telepítjük, szervizeljük az Ön által választott megfigyelő rendszert.
Hívjon bennünket bizalommal! Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja. Üdvözlettel: a megfigyel.hu csapata.